Compartir
Per resoldre els problemes del lloguer d’habitatges, la corredoria d’assegurances de RM Assessors us pot contractar una assegurança que resolgui tots o quasi tots els problemes associats al lloguer a un preu molt ajustat.

Cobertures de l’assegurança de lloguer:

Impagament de lloguers

Amb aquesta garantia l’asseguradora assumirà el cost dels impagaments durant el temps que s’hagi contractat, un cop hi hagi sentència judicial

Assistència jurídica:

  • L’habitatge quedarà lliure el més aviat possible gràcies a les gestions d’advocats especialitzats, sense costos addicionals. I si, després de no pagar, l’inquilí marxa abans d’iniciar cap acció judicial, l’asseguradora compensa igualment.
  • Defensa i reclamació en contractes d’arrendament. Per exemple, si el llogater ha incomplert el contracte i ha subarrendat l’immoble.
  • L’asseguradora defensa i reclama els drets del propietari en conflictes relacionats amb el contracte d’arrendament. Per exemple, davant casos de danys a l’habitatge o imports de la fiança, entre d’altres.
  • Amb només trucar a l’asseguradora, l’assegurat tindrà totes les respostes que necessiti sobre els seus drets i obligacions com a arrendador. Sense límit de consultes.
  • Defensa de la responsabilitat penal. Si denuncien o demanen responsabilitats penals a l’arrendador, tindrà un advocat que el representarà, sense costos addicionals, per garantir la millor defensa.

Actes vandàlics al continent i al contingut.

Si després d’un procés de desnonament a la propietat hi ha deterioraments immobiliaris del continent, l’asseguradora enviarà un pèrit per valorar l’abast dels danys i assumirà els danys que hagin causat els llogaters.
Aquesta garantia es pot contractar de forma opcional també per al contingut.

Pèrdua de lloguers per incendi, llamp o explosió.

Si després d’un incendi, una explosió de gas o, fins i tot, un llamp, els inquilins han de marxar a viure a un altre lloc, l’asseguradora enviarà un pèrit que avaluarà els danys per tal de certificar que la propietat queda inhabitable i pagarà les mensualitats de lloguer que el propietari perdria durant el temps que no es pugui llogar la propietat fins a un límit establert.

Reclamació en contractes de reparació i manteniment.

En cas d’incompliment de contractes de serveis, de reparació o de manteniment de les instal·lacions, l’asseguradora defensa els drets com a propietari tant per la via amistosa com per la via judicial.

Reclamació de danys que un tercer pugui ocasionar a l’habitatge (danys d’origen extracontractual)

L’asseguradora garanteix la reclamació a un tercer pels danys que puguin ocasionar a l’habitatge i als béns ubicats a l’interior.

Assegurança d’ocupació il·legal

Es pot contractar apart una pòlissa econòmica que cobreix tot el procés per recuperar l’habitatge de la forma més ràpida possible de la mà de professionals amb experiència. De fet, que una casa estigui arrendada no eximeix del perill que la puguin ocupar si, per exemple, el llogater marxa un cap de setmana.

Lloguer d’habitatge de temporada i lloguer de locals

També us podem oferir assegurances específiques pel lloguer de temporada i pel lloguer de locals.

Assegurar el lloguer es  tan important com escollir un bon inquilí. Som corredors d’assegurances. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat. 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors