Share
Esport

S’activen nous ajuts per fer front al tancament d’instal·lacions esportives a Catalunya per a les entitats, empreses i universitats que han sofert la suspensió o la limitació de l’obertura al públic d’aquestes instal·lacions. El termini de presentació de sol·licituds és del 10 al 16 de març. Primer s’atendran les sol·licituds que van rebre l’ajut en la convocatòria de 2020. L’import de l’ajut es basarà en els m² de superfície.

En el DOGC del 9 de març de 2021 s’ha publicat la RESOLUCIÓ PRE/613/2021, de 4 de març. Destaquem el següent:

Qui pot demanar aquest ajut?

Hi ha dos programes: Un de dirigit a entitats gestores d’instal·lacions esportives que hagin vist suspesa o limitada la seva obertura al públic i un altra adreçat a entitats organitzadores de competicions esportives oficials de l’àmbit català, a nivell federat (excloses les professionals), i escolar, la celebració de les quals s’hagi vist ajornada.

Quina és la quantia dels ajuts?

Entre 1.000 i 700.000 euros, depenent del tipus d’instal·lació, de la seva superfície i del nombre de llicències en el cas de les entitats organitzadores de competicions esportives.

Presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de les sol·licituds és del 10 al 16 de març de 2021. Primer s’atendran les sol·licituds que van rebre l’ajut en la convocatòria de 2020.

Som Gestors Administratius. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Share

Scroll to Top
Open chat
Do you need help?
RM Assessors